Treårig dreng fundet i god behold

I næsten tre timer var en treårig dreng forsvundet i Høje Gladsaxe. Han blev fundet i en opgang.

Arkiv Foto: TV 2 Lorry (Arkiv)

En treårig dreng, som lørdag aften forsvandt fra sine forældre i Høje Gladsaxe, er fundet i god behold.
- Drengen legede alene i en opgang i nærheden af, hvor han bor. Han virkede ubekymret og har måske slet ikke vidst, at han var blevet væk, siger Brian Normann, vagtchef hos Københavns Vestegns Politi.
I tre lange timer ledte forældrene efter ham. Først en time alene, og derefter sammen med politiet, som iværksatte en større eftersøgning, efter at forældrene havde slået alarm. Også venner og familie deltog i eftersøgningen.
- Forældrene slog alarm til os klokken 18:25, og på det tidspunkt mener de, at drengen har været væk i cirka en time, siger vagtchef Brian Normann.
Drengen legede sidst på eftermiddagen udenfor tæt på forældrenes lejlighed med en dreng på otte-ni år, men lige pludselig var den treårige væk.
Politiet havde dog fra begyndelsen en formodning om, at der ikke var sket noget alvorligt. Nærmere at han var gået sine egne veje, som Brian Normann udtrykte det.
Politiet fik hurtigt kontakt med den ældre dreng, som fortalte, at den treårige gik under legen. Tilsyneladende for at fortsætte med at lege - denne gang alene og inde i opgangen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik