Tre søstre straffet for overfald på fars veninde

Kvinde fik hård medfart af søstre: Flere lussinger i ansigtet, kvælertag og to spark på kroppen.

Tre søstre på henholdsvis 21, 27 og 29 år er ved Retten i Glostrup blevet straffet for overfald på en kvinde, som de mente, var deres fars elskerinde.

De tre tiltalte forklarede i retten, at de opsøgte kvinden for at konfrontere hende med forholdet og bede hende holde sig fra deres far. Efter eget udsagn stod de i døråbningen til hendes lejlighed og gik ikke med indenfor.

Den forurettedes oplevelse var imidlertid noget anderledes: Da det ringede på døren, så hun gennem dørspionen én person stå udenfor, men da hun åbnede, dukkede de tre tiltalte frem. Der opstod en diskussion, og de tre kvinder trængte ind i lejligheden, hvor kvindens to mindreårige børn var til stede.

Her overfaldt de kvinden med flere lussinger i ansigtet, et kvælertag og to spark på kroppen. Da de tiltalte forlod lejligheden, tog de kvindens mobiltelefonen og smadrede den mod gulvet.

De tiltalte blev fundet skyldige i volden og blev alle straffet med fængsel i tre måneder. En måned af straffen skal afsones, mens retten valgte at gøre to måneder af straffen betinget.

Retten lagde vægt på, at de tiltalte ikke tidligere er straffet for vold og i øvrigt på, at de har særdeles gode personlige forhold.

Den ene er uddannet skolelærer, og de andre to havde arbejde og var under uddannelse. De tiltalte udbad sig betænkningstid med hensyn til eventuel anke.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

joh-4e336273-f567-4469-b92f-5683cbd5a98b

Politi håber på vidners hjælp i bilbombesag: "Man skal ikke holde sig tilbage"

Artikel foto

playVideo: Se, hvordan årets politihund arbejder

617670-311

Politi efterforsker mulig bilbombe i Gladsaxe som drabsforsøg

retten i glostrup

56-årig anholdt for omfattende handel og indsmugling af narko

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere