Svensk politi anholder to for overfald mod gravid

Politiet i Malmø har anholdt to personer, der er mistænkt for overfaldet på kvinde i Valby.

Svensk politi har lørdag morgen anholdt to mænd, som angiveligt er identiske med to af de fire mistænkte i sagen om overfaldet på en gravid kvinde i Valby den 23. januar. Det bekræfter Københavns Politi over for ekstrabladet.dk.

Det var vagterne på hovedbanegården i Malmø, der klokken 6.10 pågreb to af de mistænkte, som vagterne genkendte fra politiets efterlysningsfotos, skriver ekstrabladet.dk.

Politiet i Malmø har overvågningsbilleder fra Malmø Centralstation, hvor de to mistænkte i nat stjal tasker fra passagerer.

- Vi har fået fotos fra politiet i Malmø af de to anholdte. Dem skal vi nu sammenligne med billederne af gerningsmændene, så vi kan fastslå, om det er dem.

- Hvis det er tilfældet vil vi bede om en fængslingskendelse på dem i dommervagten, så vi kan få dem udleveret fra Malmø, siger John Dyrberg til eb.dk.

Overfaldet mod kvinden skete den 23. januar på Kærskiftevej i Valby. Røverne både slog og sparkede kvinden for at få fat i hendes taske, som indeholdt et stor kontantbeløb.

Uagtet at kvinden var gravid, sparkede røverne hende i maven flere gange, og hun blev efterfølgende indlagt på hospitalet.

Politiet mener, at op mod fire mænd er fulgt efter kvinden gennem Valby fra en bank på Valby Langgade, hvor hun hævede penge.

Kvinden rejste med bus og tog fra banken mod sit hjem og røverne har formentlig fulgt efter hende hele vejen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Risbjergvej Hvidovre

Mand blottede sig for børn i ti år - tip fra lokale fældede ham

Jyllingevej eksplosion pizzeria

Tre unge mænd dømt for at sprænge pizzeria i luften med bombe

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Politi anholder banderelateret mand for drab i Hillerød

POLITI BAGSVÆRD3

Hundelufter overlever skudangreb nær sit hjem i Bagsværd

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere