SF-rebel støtter ny SF-kandidat

Helsingørs Christian Saggau støtter op om den såkaldt »røde« kandidat Annette Vilhelmsen.

Helsingørs 1. viceborgmester Christian Saggau, SF, blev torsdag landskendt efter han i protest meldte sig ind i partiets formandskamp. Nu støtter han op om den såkaldt »røde« kandidat Annette Vilhelmsen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Se også indslag: Ny kandidat til formandsposten i SF

Byrådsmedlem Christian Saggau, SF, blev med et en landspolitisk profil torsdag, da han meldte sig klar til at kandidere mod Astrid Krag til SF's formandspost i Frederiksborg Amts Avis i protest mod udsigten til en topstyret kåring af 29-årige Astrid Krag.

Han understregede dog ved samme lejlighed, at han kun ville stille op som en nødløsning, hvis ikke andre kandidater stillede op. Det skete imidlertid søndag aften, da SF's erhvervsordfører Anette Vilhelmsen meldte sig ind i kampen.

- Jeg støtter derfor fuldt ud Annette Vilhelmsen, og vil gøre hvad jeg kan, for at hjælpe hende, siger Christian Saggau til Frederiksborg Amts Avis.

Han forklarer, at han først og fremmest støtter op om Anette Vilhelmsen, fordi han mener hun har en anden - og mere venstreorienteret tilgang til politikken.

- Derudover så sætter jeg pris på, at der er tale om en person med lokalpolitisk erfaring, og som har haft en længerevarende tilknytning til arbejdsmarkedet, siger Saggau.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Svampeceremoni

Ulovlige svampetrip samler folk i fællesterapi

Drone_over_byen

Droner skal søge efter utætte fjernvarmerør om natten

Akvædukt ved Veluwemeer

playUsædvanlig akvædukt kan redde Margretheholm Havn

Borger med handicap

Datter til hjerneskadede Lars: Kommunen mangler empati og logik

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere