Populære vådservietter tilbagekaldes af frygt for bakterier

Libero har valgt at tilbagetrække et bestemt mærke vådservietter.

Vådservietter er populære blandt forældre med helt små børn. Men nu bliver de bedt om ikke anvende en bestemt type vådservietter fra Libero. Arkivfoto. Foto: Simon Knudsen - Ritzau Scanpix

Det er meningen, de skal fjerne bakterierne fra dit barn. Men nu har situationen tilsyneladende vist sig at være omvendt.

Som en sikkerhedsforanstaltning tilbagekalder Libero nu deres vådservietter af mærket Libero Touch Wet Wipes, da de indeholder et øget niveau af bakterier.

Det oplyser Libero i en pressemeddelelse.

Ifølge Libero er tilbagetrækningen gældende med øjeblikkelig virkning fra alle butikker samt pakker købt af forbrugere.

Artiklen fortsætter under billedet!

Som en sikkerhedsforanstaltning tilbagekalder Libero nu deres vådservietter af mærket Libero Touch Wet Wipes, da de indeholder et øget niveau af bakterier. Foto: Libero - pressefoto

Brug dem ikke

Libero oplyser ikke, hvilke bakterier der er er tale om. Men de opfordrer forbrugere, der har købt vådservietterne, til ikke at bruge dem og sende dem retur til deres forbrugerservice i Allerød.

Ifølge Libero har der indtil i dag har ikke været tegn på sundhedsfare ved vådservietterne, og der har ikke været indrapporteret klager omhandlende produktet. Libero skriver dog, at ikke tager nogen risici.

- Produktsikkerhed er vores højeste prioritet, og vi vælger derfor frivilligt at trække alle vådservietter af mærket Libero Touch Wet Wipes tilbage, mens der sideløbende fortages kvalitet kontrol, udtaler Jennie Anderson, ansvarlig for produkt sikkerhed for Libero Essity, i pressemeddelelsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik