Nordsjælland ringer tit efter håndværkere

Nordsjællændere er flittige til at ringe efter håndværkere, men ikke særligt tilfredse med det arbejde, der udføres. Det skriver frederiksborgamtsavis.dk.

Det er de nordsjællandske villaejere, der hyrer flest håndværkere. Ifølge de nyeste tal fra idényts villapanel har 75 procent af de nordsjællandske villaejere haft håndværkere inden for de seneste tre år. Omvendt er villaejerne i Nordjylland mindst tilbøjelige til at tilkalde hjælp fra en håndværker. Kun 66 procent af nordjyderne har hyret en håndværker inden for de seneste tre år.
Paradoksalt nok er villaejerne fra Nordsjælland samtidig markant mere utilfredse med deres håndværkere end resten af landet. Næsten hver femte er i høj eller meget høj grad utilfredse med kvaliteten af det udførte arbejde, mens næsten 30 procent oplever store problemer i forhold til overholdelse af tidsfrister. I den anden ende af skalaen oplever villaejerne fra Vestjylland færrest problemer med håndværkere.Idenyts villapanel består af 16.000 danske husejere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik