Mor appellerer til voldsmænd

En 21-årig mand mærkede i går jorden brænde under sig og meldte sig derfor til Nordsjællands Politi for at erkende, at han natten til torsdag i Hillerød slog en 31-årig mand, så han gik i asfalten og fik kraniebrud og hjerneblødning. Den 31-årige holdes i kunstigt koma frem til mandag, hvor lægerne vil scanne ham endnu en gang.

Den 31-åriges mor beder nu voldsmanden og hans kammerat, der stak af sammen efter den livsfarlige vold, om en forklaring.
Det skriver Frederiksborg Amts Avis.
I et brev, som Frederiksborg Amts Avis bringer i dag, appellerer Ulla Hansen til mændene og opfordrer dem til at skrive hende »et venligt brev«, så hun kan få et svar på det spørgsmål, der har plaget hende gennem de seneste døgn: Hvorfor skulle min søn slås i asfalten?
- Når I er store nok til at slå et menneske ned og løbe fra det, er I også store nok til at fortælle mig, hvad der skete, skriver den oprørte mor blandt andet i sit brev.
Hun er glad for, at gerningsmanden har meldt sig selv, men holder fast i sin anmodning om at få en forklaring.
- Jeg vil stadig gerne have, at han fortæller mig, hvad der er sket. Nu finder politiet ud af hvem, hvornår og hvordan, men det er ikke sikkert, at jeg får at vide hvorfor. Så selv om han har meldt sig, har han måske stadig lyst til at skrive til mig, siger Ulla Hansen, der samtidig retter en stor tak til de vidner, der umiddelbart efter voldsepisoden ydede førstehjælp, indtil ambulancen nåede frem.
- De må gerne henvende sig til mig, for jeg skylder dem en stor tak for, at de turde blande sig, siger Ulla Hansen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere