Måløvs zombier hitter i USA

Den årlige Halloween-fest i Måløv er så uhyggelig, at det er rygtedes på den anden side af Atlanten.

Bødler, zombier og uhyggelige klovne stod klar til at skræmme livet af op mod 5000 mennesker, der her til aften deltog i Måløvs Halloween-fest. En fest der bestemt ikke er for børn.

Byens fejring af den amerikanske tradition er faktisk så uhyggelig, at det er blevet berygtet i USA, og flere amerikanske hjemmesider har linket til arrangementet.

- Vi hører fra flere forældre, at de ikke kunne drømme om at tage deres børn med hertil, da det simpelthen er for gruopvækkende for dem, siger Sune Lohse, der er formand for Halloween-gruppen i Måløv til Lokalavisen.dk.

Måløvs fejring af Halloween startede for 15 år siden, da der blev afholdt et foredrag om danske traditioner på det lokale bibliotek. Her faldt snakken på, at udenlandske traditioner som Valentinsdag og Halloween også var på vej til landet.

- Så var ideen til Danmarks største Halloween-fest født, og siden da er det bare vokset sig større og større, siger Sune Lohse.

Halloween-festen vil i år starte med et optog ved Måløv station og herfra vil de flere tusind fremmødte blive ført gennem byen til Måløvhøj Skole, mens arrangørerne vil gøre alt for at skræmme livet af dem undervejs.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Frida Pernille Groth Rasmussen

Frida står bag barnevognsmarch for bedre forhold for fødende

MEtroen kører ikke mandag morgen

playFærdig med at "køre på røven" - ubetalte kontrolafgifter bliver trukket over lønnen

20200807-120711-L-1920x1280we

Udkast til regler mod 'soundbokse' vækker vrede blandt bryggeboere: 'Det er fuldstændig håbløst'

Børnehjem magtanvendelse

Magtanvendelser mod anbragte børn og unge bliver ikke indberettet

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere