Knud Løkke Rasmussen fortsætter i sin brors fodspor

Lars Løkke Rasmussens bror, Knud Løkke Rasmussen, er valgt ind i byrådet i Fredensborg for Venstre.

Foto: TV2/Lorry

Familien Løkke Rasmussen sætter fortsat sit aftryk på lokalpolitikken i Nordsjælland.

Knud Løkke Rasmussen, bror til den mere kendte Lars Løkke Rasmussen, er stemt ind i byrådet for Venstre i Fredensborg med 261 personlige stemmer.

Den 45-årige Knud Løkke Rasmussen er glad og ydmyg overfor opbakningen, selv om han ikke altid har set sig selv som politiker.

- Hvis en eller anden for et år siden havde sagt, at jeg skulle være politiker, havde jeg formentlig grint højt og var gået min vej, skriver han på sin Facebookprofil.

- Nu siger stemmetallene så, at det er jeg. Jeg vil gerne takke hver og én, der har vist mig tilliden og stemt på mig.

Det politiske løb er tæt i Fredensborg, hvor Venstre fik otte mandater ved valget. Socialdemokraterne ni, så borgmesteren er den socialdemokratiske Thomas Lykke Rasmussen.

- Jeg har tænkt mig at blive ved med at sige, hvad jeg mener - og mene hvad jeg siger. Jeg kan ikke andet. Sådan er det!, skriver Knus Løkke Rasmussen.

I Gentofte stillede kandidat for Dansk Folkeparti, Henrik Thorup, der er gift med Pia Kjærsgaard, endnu engang op til kommunalvalg.

Men Dansk Folkeparti fik ikke stemmer nok til et mandat, og Henrik Thorup kom ikke ind. Henrik Thorup har i sidste valgperiode siddet i regionsrådet i Region Hovedstaden, valgt for Dansk Folkeparti.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik