Frygt for mere busstrejke

Selv om busserne er på gaden i dag, efter at buschaufførerne i går havde nedlagt arbejdet, er der ingen garanti for, at strejken er overstået, skriver DAGBLADET Køge.

- Det var Arrivas ultimatum, at vi begyndte at køre igen, før de ville gå med til at forhandle med os. Men det er for tidligt at sige, om vi når at blive enige i dag, siger Lars Fogde, der er talsmand for buschaufførerne i Arriva Køge.

Chaufførerne er utilfredse med, at Arriva har fjernet den tid til at parkere bussen i pauserne, som chaufførerne tidligere fik løn for.

- Som et minimum vil vi have vores parkeringstid tilbage på den ene eller anden måde. Hvis ikke vi når til enighed i dag, er det op til chaufførerne i eftermiddag at beslutte, om vi skal køre i morgen eller ej, siger Lars Fogde.

Her til middag er forhandlingerne stadig i gang.

- Vi kan ikke garantere, at der er busser på gaden i morgen. Det kommer an på, hvor omfangsrigt et problem chaufførerne synes de har. Men vi håber på, at der kun er tale om småjusteringer, siger Martin Wex, der er pressechef hos Arriva.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik