Drengebande bag flere ildspåsættelser

Fire unge drenge mellem 13 og 14 år blev onsdag aften fanget af politiet, efter de havde kastet med molotovcocktail. Det skriver Helsingør Dagblad.

Episoden fandt sted blot et døgn efter, at der tirsdag aften var blevet kastet en molotovcocktail mod Hellebækskolen på Skåningevej i Nordsjælland.
Ved brandbomben mod Hellebækskolen havde vidner set fire unge mennesker, men politiets gennemsøgning i området bar dog ikke frugt. Men efter der igen blev kastet med molotovcocktail på samme vej onsdag aften ved 19-tiden, lykkes det politiet at få fat i fire unge drenge i 13-14-årsalderen.
Drengene havde forinden besøgt en benzintank, hvor de forsynede sig med to liter benzin. Herefter havde drengene ifølge politiet blandt andet sat ild til en busk på Skåningevej i Ålsgårde og kastede efterfølgende med molotovcocktail mod togskinnerne ved Hornbækbanen.
Drengene blev også set ved den nedlagte børneinstitution Teglhuset, hvor det kunne konstateres, at der var sod på træværket.
Vidner så de fire drenge flygte fra stedet, men politiet fandt dem ved Kulturhuset Bølgen, hvor de var søgt hen. Da drengene er under den kriminelle lavalder, er de sociale myndigheder nu blevet inddraget i sagen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere