Døgnåbent byggecenter i København bliver permanent

Siden midten af august har byggemarkedskæden Stark drevet et døgnåbent byggecenter på Fragtvej nær Sjællandsbroen i København, og det ser nu ud til at blive en permanent ordning, skriver Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Ordningen er så populær, at regionsdirektør i Stark København Lasse Frederiksen over for Licitationen - Byggeriets Dagblad understreger, at ordningen er kommet for at blive.

- Der er ingen tvivl om, at kunderne er der. Vi oplever en overraskende stor efterspørgsel. Vi har endda set en fordobling af de budgetter, vi havde lavet for omsætningen, siger Lasse Frederiksen og fortsætter:

- Mange tvivlede på, at der reelt ville være et marked, men tvivlerne har virkelig fået syn for sagen. Ordningen er ikke en døgnflue. Den er kommet for at blive.

Lasse Frederiksen ønsker ikke at gå i detaljer, når det gælder kroner og øre, men han påpeger, at der lige fra dag ét er kommet kunder på alle tider af døgnet. Det gælder både lokale, jyske og udenlandske.

- Der er mange jyske håndværkere i København. De arbejder typisk igennem for fuld skrald mandag til torsdag, inden de tager hjem på weekend, og de får derfor løbende brug for materialer - og det på alle tider af døgnet, siger han.

Ordningens popularitet har fået Stark til at overveje udvidelser. Det gælder eksempelvis til afdelingen i Skejby ved Aarhus.

- Men der er ikke truffet en beslutning på det punkt endnu, siger Lasse Frederiksen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

20_percent

playDenne hund kan snuse sig frem til skimmelsvamp

20200417-093628-a-1920x1281we.jpg

Frisør ånder lettet op: Nu kan nye virksomheder få kompensation

Bryggens bastion islands brygge højhus amager

Undersøgelse af skandalehøjhus får kritik: "Totalt håbløst"

Parkeringsvagt

Nu kommer der kommunal parkeringskontrol i Brøndby

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere