Brøndby-træner: Kahlenberg er ingen frelser

Brøndbys træner Thomas Frank glæder sig til at sende Thomas Kahlenberg i kamp - måske søndag mod Randers FC.

Brøndby skal forsøge at slippe væk fra Superligaens sidsteplads, når holdet søndag på hjemmebane skal møde Randers FC.

Det kan blive med hjemvendte Thomas Kahlenberg i en hovedrolle, selv om Brøndbys cheftræner Thomas Frank endnu ikke har besluttet sig for startopstillingen.

- Søndag er der også en chance for, at Thomas Kahlenberg kommer i kamp, som mange - inklusive mig selv - sikkert vil glæde sig til.

- Nu har jeg gået og kigget på ham til træning i en måned uden at kunne bruge ham, så jeg glæder mig da til at kunne sende ham i kamp, siger Thomas Frank til klubbens hjemmeside.

Kahlenberg blev præsenteret som ny spiller i Brøndby i onsdags, men det er ikke sikkert, at den offensive midtbanespiller skal i aktion mod Randers.

- Om det bliver søndag, må tiden vise. Uanset hvad skal vi huske på, at Thomas ikke har spillet en kamp i meget lang tid, så vi skal være tålmodige med ham og ikke forvente for meget til at starte med.

- Han er ingen frelser - det er kollektivet, der skal lykkes, før vi begynder at hente flere point, understreger Thomas Frank.

Det er endnu ikke blevet til en sejr i denne sæson for Brøndby, som skuffende har tabt tre kampe og spillet to kampe uafgjort.

- Vi brænder alle sammen indædt for at tage den første sejr, og vi arbejder hele tiden stinkende hårdt på træningsbanen for at få det til at ske.

- Der er ikke noget, vi hellere vil end at vinde på hjemmebane foran klubbens fans, lyder det fra Thomas Frank.

- Jeg regner med, at det bliver en meget lige kamp mod Randers. Randers har fortsat det høje niveau, som de viste i sidste sæson, hvilket gav dem bronzemedaljer.

- Randers er et hold, der er afklarede omkring deres gameplan, og som er dygtigt organiseret og farlige på omstillinger. I deres afslutningsspil ved de nøjagtigt, hvad de vil, og hvad de er gode til, advarer Brøndby-træneren.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

clara tauson

Clara Tauson vinder sin første WTA-turnering i karrieren

20201216-083442-L-1920x1258we

København får international tennisturnering til sommer

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere