Brøndby har udbetalt feriepenge til tre spillere

Thomas Rasmussen, Peter Madsen og Martin Ericsson har fået de penge, som Brøndby IF skylder dem.

Første kapitel i feriepengesagen mod Brøndby IF er slut. Superligaklubben har udbetalt knap fire millioner til de tre spillere, der i efteråret fik Fodboldens Voldgiftsrets ord for, at de havde feriepenge til gode. Det er en stor lettelse for Thomas Rasmussen, der har været træt af den lange ventetid.

- Forløbet har ikke været sjovt, for det har drejet sig om en klub, hvor jeg var i seks et halvt år. Det har været en hård tid, men vi er kun gået efter det, vi har haft krav på, og det har vi rettens ord for, siger Rasmussen til BT.

Han mener, at der har været ført en meget hård tone i pressen, hvor Brøndby IF har sat spørgsmålstegn ved det moralske i, at spillerne kræver deres feriepenge, når man ifølge klubben havde en indbyrdes forståelse af, at spillerne ikke havde krav på dem.

- Jeg vil ikke sige, at jeg føler mig dårligt behandlet. Til gengæld føler Brøndby sikkert, at vi har behandlet dem skidt, siger han til avisen.

Ud over Thomas Rasmussen har også Peter Madsen og Martin Ericsson fået deres feriepenge.

Spørgsmålet er så, hvad der sker med de knap 60 spillere, som Spillerforeningen også mener har feriepenge til gode i Brøndby.

Klubben har afvist at lade de tre sager danne præcedens for de øvrige spillere og vil have alle sagerne igennem Fodboldens Voldgiftsret.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Teamgym

Danmark opgiver værtskabet for EM i TeamGym næste år i Ballerup Super Arena

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere