Auri har givet ny energi til Brøndby

Den defensive organisation stemte, og i modsætning til tidligere gik Brøndby ikke ned i slutfasen mod OB.

Foto: TV2/ Lorry

Der er fremgang at spore i kriseramte Brøndby. 0-0-resultatet ude mod OB var fint for Auri Skarbalius' mandskab, og Michael Krohn-Dehli hæftede sig ved, at Brøndby i modsætning til tidligere ikke gik ned i slutningen af kampen.
      - Måden, vi agerede på i aften, var rigtig god. Tidligere er vi gået ned i slutfasen, og nu var det os, der lagde tryk på i de sidste minutter, sagde Brøndby-strategen.
      I den anden ende af banen kan anfører Clarence Goodson mærke, at det går fremad, efter at Brøndby fyrede tidligere cheftræner Henrik Jensen, og amerikaneren glæder sig særligt over, at Brøndby lykkedes med at holde nullet.
      - Vi har brugt masser af tid på at træne vores defensive organisation og specielt i standardsituationerne var vi stærkt kørende i aften. Jeg kan mærke fremgang, siger Clarence Goodson.
      Han kan mærke en ny energi på Brøndby-mandskabet.
      - Vi var nede i en bølgedal, vi ikke kunne komme ud af, og noget måtte ske. Desværre gik det ud over Henrik Jensen.
      - Det er klart, at et trænerskifte giver friskhed. Holdet bliver rystet igennem, og der er nye øvelser til træning. Det hjælper alt sammen, siger Clarence Goodson.
      Brøndby-træner Auri Skarbalius var ganske fornøjet.
      - Selvfølgelig var det ærgerligt, at vi ikke scorede på vores store chance til sidst, men vi stod stærkt i defensiven, og det er jeg stærkt tilfreds med, siger han.
      Trods tilfredsheden i Brøndby, ligger man fortsat i bunden af Superligaen, hvor holdet på 10.-pladsen er tre point fra nedrykningsstregen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik