Tre mænd anholdt i forbindelse med 20-årig kvindes død

Politiet formoder, at 20-årig kvinde fra Køge er blevet dræbt. Tre mænd med relation til kvinden er blevet anholdt.

00:41

Video: Presse-fotos.dk

Midt- og Vestsjællands Politi har tirsdag eftermiddag anholdt tre personer i forbindelse med et mistænkeligt dødsfald på en 20-årig kvinde på en adresse på Københavnsvej i Køge.

Politiet skriver her til aften i en kortfattet pressemeddelelse, at de efterforsker dødsfaldet som et drab.

- Vi får en anmeldelse om et mistænkeligt forhold på en adresse i Køge ved 16-tiden og finder en 20-årig kvinde død, da vi ankommer til adressen.

- Hvad der konkret er sket er for tidligt at sige, men vi efterforsker sagen som et drab. Vi har nu anholdt tre personer, som har en relation til kvinden, siger efterforskningsleder og vicepolitiinspektør Lars Krogsgaard i pressemeddelelsen.

Midt- og Vestsjællands Politi var tirsdag eftermiddag massivt til stede på adressen, hvor kvinden var fundet død. 

Politiet oplyste i den forbindelse på Twitter, at kvinden var fundet død under "særdeles mistænkelige omstændigheder," og at de havde anholdt flere personer.

Lars Gallaz, der er vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, oplyste til TV 2 Lorry, at den afdøde kvinde var blevet fundet i en lejlighed, og at hun er fra lokalområdet.

- Vi får klokken 15.55 en anmeldelse, som får os til at rykke ud med det samme. Når vi bruger formuleringen 'særdeles mistænkelige omstændigheder', så er det fordi, vi antager, at der er sket en kriminel handling, siger han.

I pressemeddelelsen, som politiet har sendt ud her aften, oplyses det, at det ikke er politiets vurdering, at sagen har forbindelse til rocker/bandemiljøet.

De pårørende til den afdøde kvinde er underrettet, oplyser politiet, der samtidig opfordrer borgere med oplysninger i sagen til at kontakte dem på telefon 114.

Anholdte ført væk i dna-dragter

Billeder fra gerningsstedet viser, at politiet tirsdag eftermiddag var til stede med flere svært bevæbnede betjente.

På billederne kan man se desuden se, flere af de anholdte blive ført væk i hvide dna-dragter.

  Foto: Presse-fotos.dk

Vagtchef Lars Gallaz oplyser, at de anholdte alle er fra lokalområdet, og grunden til, at man havde iført mændene dna-dragter, var, at de alle tre skulle undersøges for tekniske spor.

- Det kan være sådan noget som negleskrab og spor fra ders tøj og sko, siger Lars Gallaz.

Adspurgt om, hvorfor der var svært bevæbnet politi på stedet, svarede Lars Gallaz, at det skyldes, at der var forhold, som gjorde, at politiet havde grund til at tro, at der er sket en forbrydelse.

Vagtchef Lars Gallaz ønskede dog ikke at oplyse, hvorfor politiet antager, at kvinden har været offer for en forbrydelse. Han ønskede heller ikke at oplyse, om kvinden bor på adressen.

Naborestaurant lukket

Ved siden af den lejlighed, hvor kvinden blev fundet død, ligger en filial af thairestaurant-kæden Wok Amok.

TV 2 Lorry var tidligere på dagen i kontakt med kædens ejer, Sorathat Saingthong. Han fortalte, at hverken han eller hans medarbejdere vidste, hvad der var sket inde i nabolejligheden.

Han fortalte samtidig, at han havde været nødt til at lukke restauranten, da politiet havde indskærpet, at ingen måtte gå ind eller ud af restauranten, mens de arbejdede på stedet.

- Jeg har fire ansatte på arbejde i restauranten, og ingen af os ved, hvad der er sket udover det, vi kan læse i medierne. Vi er selvfølgelig dybt chokeret, sagde Sorathat Saingthong.

  Foto: Presse-fotos.dk

  Foto: Presse-fotos.dk

  Foto: Presse-fotos.dk

  Foto: Presse-fotos.dk

  Foto: Presse-fotos.dk

  Foto: Presse-fotos.dk

  Foto: Presse-fotos.dk

  Foto: Presse-fotos.dk

  Foto: Presse-fotos.dk

  Foto: Presse-fotos.dk

  Foto: Presse-fotos.dk

  Foto: Presse-fotos.dk

  Foto: Presse-fotos.dk

  Foto: Presse-fotos.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik