Ny Tivoli-direktør overtager en forlystelsespark i krise - i dag var første arbejdsdag

Susanne Mørch Koch overtager Tivoli i en svær og alvorlig tid.

Mandag havde Tivolis nye adminstrerende direktør, Susanne Mørch Koch, sin allerførste dag i forlystelsesparken.

- Jeg har glædet mig usvigeligt meget til i dag. Jeg er stolt og ydmyg, siger Susanne Mørch Koch, der overtager stillingen efter Lars Liebst, som havde direktørtitlen i knap 25 år.

Susanne Mørch Koch kommer fra en tilsvarende stilling hos Danske Spil og med sig har hun flere års erfaring i ledelsen hos DSB.

quote Lige nu har vi alle sammen enormt meget fokus på, hvordan vi kommer gennem corona

Susanne Mørch Koch, adm. direktør, Tivoli

Hun overtager Tivoli i en krisetid, og inden længe skal hun være med til at sikre Tivolis overlevelse.

Susanne Mørch Koch har været direktør hos Danske Spil fra 2017 til 2020.
Susanne Mørch Koch har været direktør hos Danske Spil fra 2017 til 2020.
Foto: Anna Clara Ingemann - TV 2 Lorry

- Det er en alvorlig tid for Tivoli. Det er der ingen tvivl om. Det kommer vi til at arbejde igennem. Tivoli har eksisteret i mere end 176 år, og vi har evnet gennem de her år at omstille os, og det kommer vi selvfølgelig også til at gøre gennem corona. 

Skal sidde i billetlugen først

De første uger i Susanne Mørch Kochs kalender er tætbooket. Hun skal nemlig rundt og hilse på alle medarbejdere. Og om et par dage kan man hilse på hende i billetsalget. 

- Det er medarbejderne i fronten af Tivoli, som møder gæsterne hver dag, som er et af de vigtigste aktiver, og dem glæder jeg mig til at møde, siger Susanne Mørch Koch.

Men når introtiden er ovre så venter der en stor opgave.

- Tivoli er en bred opgave som både handler om ledelse og også om udvikling. Lige nu har vi alle sammen enormt meget fokus på, hvordan vi kommer gennem corona på en måde som både er sikker og god for vores gæster, og som gør, at vi også har et stærkt Tivoli på den anden side, siger hun. 

- Jeg glæder mig egentlig til første dag er overstået, og det bliver hverdag herinde, og så er jeg i arbejdstøjet fra første dag.