Her begynder vildt 24 timers løb med vægtvest: "Jeg håber, det gør en forskel"

Fra lørdag til søndag vil Idan Zach Cohen løbe uafbrudt i 24 timer for at samle penge ind til et velgørende formål.

- Jeg synes, det går godt. Jeg holder et godt tempo, og benene har det godt.

Sådan siger Idan Zach Cohen i en liveudsendelse på sin Instagram-profil, hvor nysgerrige kan følge med i hans opsigtsvækkende udfordring.

Netop nu er han i færd med at løbe uafbrudt i 24 timer iført en vægtvest. Under turen vil han følge den samme rute rundt i Fælledparken i København, indtil klokken bliver 10 søndag formiddag.

- Jeg gør det for at udfordre mig selv, fortæller Idan Zach Cohen, da TV 2 Lorry mødte ham før løbets start.

- Det er jo en challenge, jeg sætter for mig selv, og det er svært at vide, hvordan kroppen reagerer. Men jeg har pakket bilen med bananer, vand og müslibarer, så jeg kan få tanket op på energien undervejs, tilføjer han.

Han har reklameret for turen på sin Instagram og inviteret andre til at løbe med på dele af turen. Af den grund stod der allerede en gruppe løbere klar til at gøre ham selskab ved starten, og han er også sikker på ikke at være helt alene i løbet af den forestående nat.

Gør det i den gode sags tjeneste

Idan Zach Cohen arbejder til daglig som personlig træner. Det er ikke første gang, han sætter opsigtsvækkende mål for sig selv. 

For eksempel har han tidligere sat sig for at lave 6000 burpees, som er en krævende styrkeøvelse.

Dengang kombinerede han udfordringen med en indsamling til et godt formål, og det gælder også denne gang, hvor han samler penge ind til Make A Wish Danmark.

- Jeg vil gerne gøre en forskel, og jeg vil gerne støtte en organisation, som måske ikke får så meget opmærksomhed i forvejen. Derfor opfordrer jeg til, at dem, der har lyst, donerer et beløb til Make A Wish Danmark, hvis de vil støtte mit løb, siger Idan Zach Cohen.

Make A Wish Danmark er en organisation, der opfylder ønsker for børn med livstruende sygdomme. Det kan være en rejse, en hundehvalp eller måske en dag som politimand.

- Jeg synes, det er et godt arbejde, de gør, og det er vigtigt, at børn med livstruende sygdomme får nogle oplevelser, siger Idan Zach Cohen.

TV 2 Lorry holder godt øje med Idan Zach Cohens 24 timers løb, og vi står klar til at tage imod ham, når han når målstregen søndag formiddag. I mellemtiden kan du i toppen af artiklen se en video fra løbsstarten.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sundhed

fedme

Forskere mener at have knækket koden til at holde vægttabet

colourbox

Flere kvinder får udskudt brystkræftscreening - puklen vokser med 1.000 kvinder om måneden

20160518-144516-2-1920x1281we

Op til 11 måneders ventetid i hovedstadsområdet - nu vil partier sætte ind over for "meget stor ulighed"

20210311-133301-L-1920x1277we

Sygeplejerskers strejke kan ramme 48 afdelinger i hovedstadsområdet: Se hvor her

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere