Ryanair åbner tre nye ruter fra København

Det irske lavprisselskab vil i fremtiden også flyve til Budapest, Alicante og Malaga fra Københavns Lufthavn.

Der bliver endnu flere muligheder for at flyve med Ryanair fra Københavns Lufthavn.

Det irske lavprisselskab har på et pressemøde i København præsenteret planer om at flyve til Budapest i Ungarn og Alicante og Malaga i Spanien. Alle tre bliver med udgangspunkt fra basen i København.

De nye ruter lægger sig oveni de foreløbig fire åbnede ruter fra lufthavnen, ligesom Ryanair har bebudet fem andre ruter fra efteråret.

Tirsdagens pressemøde er det femte, som Ryanair har inviteret til i København, siden selskabet i oktober offentliggjorde, at man ville etablere en base i Københavns Lufthavn.

Siden det irske selskab begyndte at flyve fra København i marts, har det vakt protester fra den danske fagbevægelse og ført til aktioner fra ansatte i lufthavnen, fordi Ryanair nægter at forhandle dansk overenskomst.

Lige nu behandler Arbejdsretten en sag, der handler om, hvorvidt den danske fagbevægelse kan gå i konflikt mod Ryanair. Det næste retsmøde ventes at finde sted 12. maj.

Det første Ryanair-fly, der skulle lette fra København, blev forsinket i mere end tre timer af en aktion blandt ansatte i lufthavnen.

Det er efterfølgende blevet en sag i Københavns Byret. Ryanair ønsker forbud mod, at ansatte i Københavns Lufthavn kan lave en fysisk blokade mod selskabets afgange.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

Maddrengen roerer

play13-årig elsker at lave mad: Nu har han skabt sit eget fritidsjob

Postbyen

playMegaprojekt skrider frem: Her skal Københavns næste højhuse bygges

elløbehjul

Ny lov: Hjelm-pligt på el-løbehjul

PR-foto

Mistanke om menneskehandel i forbindelse med byggeri af luksusboliger i Nordsjælland

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere