Publikum rasende på Tivoli efter Nik & Jay-koncert

Tivoli har fået en storm af sure klager fra deres gæster efter en kritisabel Nik & Jay-koncert fredag aften.

Fredag aften var det meningen at Tivoli skulle lukke dette års række af Fredagsrock-koncerter med et brag, da pop-duoen Nik & Jay gik på scenen klokken 22 for at give en koncert for de omkring 30.000 mennesker, der havde fundet vej til Plænen.

Men koncerten var ifølge mange af koncertgængerne langt fra det, man havde forventet. For allerede mens koncerten stod på, begyndte de første klager at tikke ind på Tivolis Facebookside. Og siden fulgte de i en lind strøm i løbet af aftenen, natten og lørdag morgen.

Publikum var nemlig stærkt utilfredse med lyden, som langt størstedelen af klagerne handler om. Flere brokker sig over, at man slet ikke kunne høre Nik & Jay synge.

Blandt andre Philip Fischer, som gerne vil have haft koncerten tekstet, da han ikke kunne høre noget.

 
 

Flere folk undrer sig også over manglende sikkerhed, da de mener, at alt for mange mennesker endte med at blive lukket ind til koncerten.

Blandt andre Lisette Østergreen Nielsen, som skriver, at hun måtte søge i dækning for ikke at blive mast af menneskemængden.

 
 

Herunder kan du se flere af de klager, der er skrevet på Tivolis Facebookvæg.

TV 2 Lorrys reporter, der var til stede fredag aften under koncerten, bekræfter også, at man stort set ikke kunne høre noget af koncerten, hvis man stod lidt ude i siden.

Det var mange vrede over og forlod Tivoli, men menneskemængden var også så massiv, at det var svært at bevæge sig frem eller tilbage, flere sad i træer og oppe på skilte. Der stod også en masse mennesker i Havens blomsterbede, hvor alt endte med at blive trampet ned.

Tivoli: Vi kan ikke gøre noget

Tivoli var allerede fredag aften opmærksomme på kritikken fra de mange utilfredse gæster i Tivoli, der i dagens anledning havde betalt 160 kroner i entré.

Til TV 2 Lorry fortæller Tivolis pressechef Torben Plank, at man har fulgt alle regler;

- Vi er klar over, at der er nogle, der er utilfredse, men vi overholder jo de regler, som vi er underlagt. For et par år siden havde vi godt nok nogle dispensationer til at spille højere, men dem har vi ikke mere, siger Torben Plank.

Du kan læse flere beskeder fra utilfredse Tivoligæster her og her.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

"Det er både sundt og nærende for vores fælles forståelse af hinanden og vores kultur at få indblik i de andres sprog," siger sprogforsker Michael Ejstrup.

Forskningsprojekt søger dialekter: "Nordsjællandsk er en af de mest diverse ting indenfor sprog"

60_percent

playDigteren Peter Laugesen om klimaforandringerne: Det er trist at være magtesløs tilskuer

Bakken

playBakken får ny forlystelse - bliver den første af sin slags i Nordeuropa

Roskilde Festival Foto Maria Albrechtsen MortensenRitzau Scanpix

Kulturminister foreslår tilpasset støtteordning til festivaler

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere