Politiet lå på lur: Mulig serievoldtægtsmand anholdt

Politiet ved endnu ikke, hvor mange sigtelser man vil rejse mod formodet serievoldtægtsmand.

Tidligt lørdag har Københavns Politi anholdt en 25-årig mand, som sættes i forbindelse med flere voldtægter begået i København. Voldtægterne er begået i perioden fra oktober sidste år og frem til nu.

Senere lørdag bliver manden fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Hos Københavns Politi er man lørdag formiddag ved at danne sig et overblik over, hvor mange forhold der skal rejses sigtelse for.

- Anklageren er i gang med at kigge på sagerne, og hun vil så vurdere, hvor meget der skal tages med, fortæller Gunnar Nørager, der er central efterforskningsleder ved Københavns Politi.

Manden blev anholdt lørdag morgen omkring klokken fem på Østerbro i København. Her var politiet til stede i håbet om, at gerningsmanden, som altså angiveligt har mere end én voldtægt på samvittigheden, ville indfinde sig.

- Der er ikke sket noget i nat, men det er ikke tilfældigt, at vi er til stede på lige det tidspunkt. Det hænger selvfølgelig sammen med, at det er omkring det tidspunkt, de tidligere tilfælde er foregået, fortæller Gunnar Nørager til Ritzau.

Den centrale efterforskningsleder fortæller, at det blandt andet er på baggrund af et signalement af gerningsmanden fra de tidligere sager og oplysninger om gerningsmandens køretøj, at man har valgt at skride til anholdelse.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi 112 politibil

Skud fra skydebane fik politiet til at rykke ud til Amager

Politi retten i glostrup 112

Anklager vil have ældre ægtepar idømt fængsel for hadforbrydelse mod ung kvinde

politi 112 politibil

Knivoverfald i Nordvest: Politiet efterlyser tre mænd

182875419_1391088584582504_6810450947341715862_n

Farvel til bilen - påvirket bilist kørte for 11. gang uden kørekort

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere