Masseslagsmål på Islands Brygge

Sommerhyggen endte brat lørdag aften, da cirka 30 personer kom op at slås ved havnebadet på Islands Brygger i København. Der blev både kastet med sten og flasker.

Foto: Ulrich Jakobsson

- Der har været et sammenstød mellem nogle grupperinger ved havnebadet på Islands Brygge, hvor der har været omkring 30 personer, der har kastet med sten og flasker, siger central vagtchef Henrik Stormer.

Politiet fik anmeldelsen om slagsmålet klokken 21.45.

- Som udstikker af slagsmålet har vi fået en anmeldelse om et knivstik på Axel Heides Gade, hvor der er en person, der er blevet stukket i den ene balle.

Ifølge politiet flygtede de to grupperinger i hver sin retning efter slagsmålet. Den ene gruppe løb over broen til Fisketorvet, og den anden gruppe er forsvundet ad Artillerivej.

Politiet nåede at få en del anmeldelser om slagsmålet, der har forskrækket flere af de badegæster, der befandt sig ved havnebadet.

- Der er rigtig mange mennesker, der har opholdt sig nede ved havnebadet på grund af det gode vejr, siger Henrik Stormer.

Til trods for de mange vidner er der ingen anholdte, og politiet kan ikke oplyse, om der er tale om et bandeopgør.

- Vi ved ikke, hvem det er, der er gerningsmænd, det eneste vi står tilbage med, er ham der er stukket i ballen, lyder det fra Henrik Stormer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik