Man's not hot: Ny festival klar med viral hitmager

Den nye københavnske festival Hafnia Zoo har præsenteret Big Shaq som fjerde navn på plakaten. Bhad Bhabie, Yung Lean og Noah Carter er også klar.

Foto: Hafnia Zoo / Pressefoto

The ting goes skrrrahh, pap, pap, ka-ka-ka
Skidiki-pap-pap, and a pu-pu-pudrrrr-boom
Skya, du-du-ku-ku-dun-dun
Poom, poom, you dun know

Det lyder uforstående for de fleste - og det er det nok også. Alligevel var det sådan en del af teksten lød på den sang, som sidste år gjorde den britiske rapper Big Shaq verdensberømt med nummeret "Man's not hot".

Før han begyndte at lave maskingeværslyde som rapper, var Big Shaq kendt under sit borgerlige navn Michael Dapaah, der optrådte som komiker.

Men efter komikerens satiriske rapnummer er blevet til en verdensomspændende succes, kan han nu også til sommer opleves på den nye københavnske urbanfestival Hafnia Zoo, som afholdes d. 13. juli i Tap1 på Amager.

Det skriver festivalen selv på sin Facebookside.

Fire navne klar

Udover Big Shaq, der kun har produceret det ene verdenskendte nummer, optræder også danske Noah Carter, svenske Young Lean og Bhad Bhabie - en 14-årig amerikansk rapper, der blev kendt som 13-årig gennem det amerikanske talk show Dr. Phil.

Læs også Roskilde Festival føjer 26 nye navne til plakaten

Ifølge festivalen vil flere navne inden længe blive præsenteret til den nye endagsfestival, hvor billetterne kommer til at koste 565 kr - 465, hvis man er hurtigt ude.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?