Københavner-ejendom sat til salg: Er byens næstdyreste

Kæmpe hjørneejendom i Indre By er ny højdespringer på det københavnske boligmarked.

Hvad skal det koste, hvis man vil være ejer af en hjørneejendom i Københavns inderste indre med hele 220 år på bagen og i alt 622 kvadratmeter fordelt på flere lejligheder og erhverv?

Stilles den helt store prisligning op, har faktorer som beliggenheden midt i byens leben, de mange kvadratmeter, husets aldrende sjæl og postnummeret midt i Danmarks mest attraktive boligmarked helt sikkert spillet en væsentlig rolle.

Prisen er nemlig endt i den helt, helt, helt eksklusive ende - blot overgået af ét enkelt andet hus i København - og lyder på flotte 35 millioner kroner.

Det skriver Boliga.dk.

Dermed er det eneste hus, der for øjeblikket er at finde højere på hovedstadens boligliste et byhus på 360 kvadratmeter med udsigt til Christiansborg. Det er udbudt til salg for 40 millioner kroner.

Fredet ejendom

Med de flere hundrede år i bagagen har murstene ligget, hvor de gør i dag, i længere tid end vi har haft Grundloven - og de kan sikkert fortælle alt den historie, vi andre har glemt fra studietiden.

Ejendommen er nemlig fredet, og ifølge den landsdækkende liebhavermæglerkæde Lilienhoff, der har ejendommen til salg, er den også ganske velbevaret.

Blot 12 ejere har huset haft gennem sit liv, og disse tæller blandt andre både en kunstner og en skræddermester.

Den seneste ejer overtog dog ejendommen så sent som i 2016 og har blandt andet opdateret køkkener og badeværelser til 2017-standarder. Og måske er dette en af årsagerne til husets pæne kvadratmeterpris.

Ser man alene på boligkvadratmeterne - og altså bort fra erhvervsdelen og kælderen - løber den gennemsnitlige kvadratmeterpris for hele herligheden op i 99.431 kr., og det er ifølge Boliga.dk hele 52 procent højere end gennemsnittet i området.

Se ejendommen her.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Forbrug

eksempler

Se tricksene: Sådan bliver du lokket til at købe mere på nettet

vandrør

Sådan undgår du frosne vandrør i sommerhuset - og det gør du, hvis skaden er sket

lidl høje gladsaxe

Supermarked lukket efter lort i handske

fastelavnsboller

Har ikke set noget lignende: Ekspert forklarer fastelavnsbollens nyfundne popularitet

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere