FCK på indkøb: Vi har central stopper i kikkerten

FCK-chefscout ser frem mod stille transfervindue, men bekræfter at have central forsvarsspiller på ønskeliste.

Med et point ned til andenpladsen og en kamp i hånden, kan FC København gå til vinterpause med en førsteplads i Superligaen og en god fornemmelse i maven.

Fodboldholdet sluttede efterårssæsonen særdeles stærkt af, men alligevel kan der blive behov for en specifik forstærkning, siger klubbens chefscout, Lars Højer Nielsen.

Han bekræfter, at klubben har kig på en konkret central forsvarsspiller.

- Ja, det har vi. Men du får ikke mere at vide om det, siger Lars Højer Nielsen til Ritzau.

FCK har været hårdt ramt i det centrale forsvar i løbet af efterårssæsonen, hvor stopperne Mikael Antonsson, Per Nilsson og Kris Stadsgaard har været ude med skader.

- Hvis der bliver skiftet ud på en position, så bliver det sandsynligvis i det centrale forsvar, lyder det fra chefscouten.

Han forventer dog, at truppen forbliver nogenlunde intakt i transfervinduet i januar.

- Det bliver et fuldstændig stille transfervindue. Der kan godt komme en enkelt spiller ind, men det afhænger også af, om vi kan få en spiller ud, siger Lars Højer Nielsen.

Der var stor interesse for en række af FCK's spillere i transfervinduet i sommer, men som det ser ud nu, tyder det ikke på, at der for alvor bliver handlet i januar.

- Vi har haft nogle vinduer, hvor vi har haft ekstremt travlt. Nu har vi en trup, der begynder at ligne noget, og den skal have ro til at arbejde sammen, siger han.

Det er dog samtidig sandsynligt, at der kommer gang i svingdøren til sommer.

- Vi har jo spillere som Thomas Delaney, Nicolai Jørgensen, Daniel Amartey og Ludwig Augustinsson, der i første omgang er dem, som de udenlandske klubber vil kigge på.

- Det er ofte sådan, at der er større aktivitet på markedet om sommeren, så vi tror ikke, at de klubber, der var interesserede i sommer, kommer igen nu her i vinter. Men vi tror, de kommer til sommer, siger chefscouten.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Teamgym

Danmark opgiver værtskabet for EM i TeamGym næste år i Ballerup Super Arena

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere