Bandidosrocker sigtet i stor hashsag

Københavns Politi foretager ny anholdelse i stor hashsag. Denne gang en rocker. Fire er allerede fængslet.

Tonsvis af hash og mere end 100 millioner kroner har skiftet ejermænd i et større sagskompleks, som nu har ført til endnu en anholdelse.

Den senest anholdte er en 38-årig mand, der ifølge politiet er medlem af rockergruppen Bandidos, og han bliver fredag fremstillet i grundlovsforhør i dommervagten i København med krav om varetægtsfængsling.

- Han er sigtet for at have betalt cirka to millioner kroner svarende til cirka 100 kilo hash, fortæller politikommissær Steffen Thaaning Steffensen fra Københavns Politis Task Force Pusherstreet.

I forbindelse med anholdelsen af manden har politiet ransaget to adresser, og på mandens bopæl har man fundet cirka 100.000 kroner, som er blevet beslaglagt.

Anholdelsen er sket på baggrund af efterforskning i et større sagskompleks, hvor tre personer i maj blev anholdt og varetægtsfængslet. Sagen mod de tre drejer sig om indsmugling af mere end fem ton hash.

Mere opsigtvækkende er det nok, at politiet mener, at de tre også har stået for indsamling af penge fra hashhandel blandt andet på Christiania. Ifølge politiets sigtelse har de tre indsamlet et svimlende beløb på 111 millioner kroner.

Derudover er en person blevet anholdt i Holland og udleveret til Danmark.

Ved anholdelsen af de tre i maj fandt politiet et større pengebeløb i euro, som var skjult i en hjulkasse på en bil. Beløbet svarede til cirka syv millioner kroner.

Ved den hollandske anholdelse fandt man også et større pengebeløb. Politiet har ikke oplyst størrelsen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi demo

playPolitiet massivt til stede efter uro i København - en anholdt for stenkast

tåregas

playEfter stor demonstration: Kampklædt politi spærrer del af Østerbro

20210429-201324-7-1920x1440we

Politiet efterlyser tabt medicin - kan være dødeligt ved indtagelse

20190304-100858-7-1920x1279we

Intetanende borgere ramt af hardball-kugler: Mand affyrede skud fra en sølvfarvet bil

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere