Sjette gerningsmand anholdt efter skudepisode i Rungsted

Seks personer er nu i politiets varetægt efter den voldsomme skudepisode, der fandt sted lørdag aften på åben gade i Rungsted.

Fem mænd blev søndag sigtet for drab efter en skudepisode i Rungsted lørdag, hvor en 20-årig mand fra Nivå blev dræbt og fire blev såret.

Nu oplyser Nordsjællands Politi, at man søndag foretog endnu en anholdelse i sagen. En 21-årig mand blev anholdt ved 14-tiden, og mandag eftermiddag er manden blevet fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Helsingør, hvor hans anholdelse er blev opretholdt i 2 gange 24 timer.

- Vores igangværende efterforskning bar i går frugt og førte til, at vi kunne anholde en sjette formodet gerningsmand. Vi efterforsker fortsat intenst i sagen og forventer også at kunne foretage flere anholdelser i den nærmeste fremtid, oplyser leder af Efterforskningslinjen, politiinspektør i Nordsjællands Politi Lau Thygesen i en pressemeddelelse.

Skudlæsioner i begge ben

Nordsjællands Politi undersøger fortsat området omkring skyderiet, og Søværnets dykkere afsøger på nuværende tidspunkt vandet ud for Rungsted Kyst efter spor og genstande i relation til sagen.

Ved skudepisoden, hvor en mand afgik ved døden, blev også fire andre mænd sårede. Deres tilstand er fortsat alvorlig. En har skudlæsioner i begge ben, en er blevet stukket med kniv, mens to andre har skader efter påkørsler.

Fem personer i sagen blev søndag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød. To af de fremstillede blev varetægtsfængslet i fire uger, mens de tre andre fik opretholdt anholdelsen i 3 gange 24 timer.

- Vi har allerede nu fået mange henvendelser fra borgere, som har oplevet noget, der kan have forbindelse til skudepisoden, og flere af henvendelserne har vist sig at være særdeles brugbare. Det vil vi gerne sige tak for, og vi vil også gerne fortsat høre fra vidner, som endnu ikke har henvendt sig, siger Lau Thygesen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

25_seconds

playPoliti kalder sag om afbrændt Mette Frederiksen-dukke for "alvorlig"

politi

36 unge holdt fest i medborgerhus og brød forsamlingsforbud

politiafspærring

Gik amok i hærværksraseri: Knuste ruder på 16 biler og to butikker

25_seconds

playMyndigheder deler oplysninger om kriminelle: Kan blive smidt ud af hele Brøndby Strand

Hørsholm

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere