Scor kassen: Køb en millionvilla på tvangsauktion

Hvis du vil bo standsmæssigt - så kan det betale sig at købe på tvangsauktion

Drømmer du om at bo i et sådan et lidt bedre hus-  i den lidt dyrere ende af prisskalaen - og vil du helst ikke betale så meget for det - så kan det måske betale sig at undersøge markedet for tvangsauktioner.

Det skriver Boliga.dk, der netop har offentliggjort en liste over de fem højest vurderede villaer på tvangsauktion ligenu. Og når de ryger under hammeren, så kan de ifølge Boliga.dk købes til reduceret pris.

Virksomheden itvang.dk overvåger matrkedet, og her siger afdelingsleder Trine Peters til Boliga, at der er flere grunde til, at millionvillaerne ryger på tvangsauktion.

-Det kan skyldes, at personen med den største indtægt mister sit job eller at en privat drevet firma går konkurs – Skat er som bekendt begyndt at inddrage gæld efter en lang periode i dvale. Og så rammes en del af de afdragsfri lån, der nu skal afdrages. Nogle har belånt ejendommen til op over skorstenen bl.a. via forbrugslån, og de rammes nu i forbindelse med at måtte sælge ejendommen i et marked, der er dykket voldsomt, siger Trine Peters og tilføjer, at skilsmisser også sender dyre villaer på tvangsauktion.

 

Millionvillaer på tvangsauktion

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Rudersdal

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere