Fem unge i voldsomt solouheld: Fik revet motoren ud af bilen

Fredag eftermiddag mistede en ung person herredømmet over en bil i Gribskov. Det resulterede i et sammenstød med et vejtræ, hvor motoren revet ud.

Fredag eftermiddag var fem unge implicerede i et trafikuheld på Helsingevej i Gribskov.

Her mistede føreren herredømmet over bilen, hvilket resulterede i solouheldet. Det bekræfter Nordsjællands Politi overfor TV 2 Lorry.

- Vi fik anmeldelsen klokken 13.49. De kommer kørende nordgående ad Helsingevej, da uheldet sker, siger vagtchef hos Nordsjællands Politi, Søren Bjørnestad, og fortsætter:

- Bilen kommer ud i rabatten, og her mister føreren på en eller anden måde herredømmet over bilen.

Du kan se flere billeder fra LocalEyes ved at klikke her.

Ifølge vagtchefen kørte bilen over i modsatte vejbane, før den ramte et vejtræ. Ved sammenstødet blev motorblokken revet ud ad bilen.

- Der er tale om fem unge mennesker, som har været i bilen. De kravlede alle sammen selv ud af bilen efter uheldet, siger Søren Bjørnestad.

Efterfølgende blev de unge mennesker transporteret i ambulance til Hillerød Hospital, hvor de skulle undersøges for skader. Hvorvidt de unge mennesker er sluppet uskadt fra uheldet, ved politiet endnu ikke. 

- Det er svært at sige, om de er kommet alvorligt til skade. Enten er de stadigvæk ved at blive undersøgt på hospitalet, ellers er de der stadigvæk.

Og da de unge mennesker i bil - og særligt føreren - endnu ikke er afhørt i sagen, har politiet endnu ikke overblik over, hvorfor det gik så galt på vejen i Nordsjælland.

- Vi har slet ikke nogen idé om, hvad der er årsag til det. Føreren har kun haft kørekort i to måneder, så ham skal vi have snakket med, før vi ved mere. Han er kilden til hele sagen, siger Søren Bjørnestad og fortsætter:

- Nu bliver der skrevet rapportmateriale, og så bliver der fulgt op på deres helbredstilstand. Og så må vi tage den derfra.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

default_thumb

play14-årig stilles for nævn efter skuddrab på Frederiksberg

Lastbil sløret

Kvinde førte politiet på sporet af drønulovlig lastbil – nu får hun ros

Retten i Helsingør

15-årig dreng fængslet for voldtægt i Nordsjælland

618602-311

Politiet undersøger mistænkelig brand ved rockerborg

Gribskov

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere