Kvinde fra Greve gik fra bistandshjælp til lottomillionær

Fra et liv i overvejende fattigdom og på bistandshjælp har en kvinde i tresserne fra Greve fået vendt tilværelsen på hovedet, efter hun scorede milliongevinst.

En ældre kvinde fra Greve har fået vendt op og ned på sit liv, efter hun efter hun forrige lørdag vandt en million kroner i Lotto.

Fra et liv, hvor pengene altid har været knappe, kan hun nu kalde sig millionær. Kvinden, der er førtidspensionist, scorede nemlig gevinsten, selvom hun kun havde fire rigtige.

- Da min søn var lille, var jeg så fattig, at jeg måtte tigge mad fra naboerne. Jeg har været på bistandshjælp i mange år og har ingen opsparing til min alderdom. Så jeg kan slet ikke beskrive, hvor glad jeg er. Jeg ligger om aftenen, inden jeg skal sove og siger til mig selv, at jeg er millionær. Og så begynder jeg bare at grine, siger kvinden i en pressemeddelelse.

Hun fortæller til Danske Spil, at pengene blandt andet skal bruges til at få afviklet gæld, mens hun også har købt sig en guldring, som hun har ønsket sig i en årrække. Derudover skal hendes søn have en del, mens penge også skal doneres til velgørende formål.

Mens andre pensionister velsagtens ville tage ud at rejse, så bliver der ikke tale om den slags for den nyslåede millionær.

- Jeg kan ikke rejse fra min kat, og jeg har aldrig fået taget kørekort. Men jeg overvejer, om jeg skal have en el-cykel nu, så jeg kan komme lidt nemmere rundt. Måske kan jeg nu også flytte fra min lille to-værelses lejelejlighed til en tre-værelses med en lille have. Det er min drøm. Især så min kat nemmere kan komme ud, siger hun.

Kvinden vandt millionen gennem Danske Spils millionærgaranti, hvor der trækkes lod om en million kroner blandt alle kuponer, såfremt der ikke udtrækkes en vinder med syv rigtige.