19-årigt talent skal direkte fra OL til DM

Anna Emilie Møller er netop vendt hjem fra OL i Rio, men hun skal ikke hvile på laurbærrene, i weekenden skal hun konkurrere ved DM i atletik.

Løberen Anna Emilie Møller fra Værløse er netop vendt hjem fra OL i Rio.

Det blev ikke til nogen medaljer, til gengæld slog hun to rekorder. Først slog hun Senior Danmarksrekorden, som hun i øvrigt selv var indehaver af, med hele 9 sekunder. Dernæst slog hun U20 Europarekorden med 6/100.

 - Selvom jeg ikke tog en medalje hjem, så er jeg faktisk godt tilfreds, siger Anna Emilie Møller til TV 2 Lorry.

Det unge talent, der til daglig træner i Allerød, har da også mange år endnu til at høste medaljer til Danmark.

Efter hjemkomsten bliver det dog ikke til meget hviletid til den unge løber. Her i weekenden skal hun deltage i DM i atletik. Her stiller hun op i 1500 meter og 800 meter.

 - Det bliver ikke nødvendig vis en leg oven på OL, der er skam konkurrenter på de discipliner, fortæller Anna Emilie Møller. 

Den 19-årige løber er tidligere basketspiller, men har skiftet basketbanen ud med løbebanen, og selvom hun kun har trænet løb i ét år, så lykkedes det hende alligevel at kvalificere sig til OL, hvor hun stillede op for Danmark i disciplinen 3000 meters forhindringsløb.

 - Jeg har lært utrolig meget af at være afsted, jeg ved lige hvad jeg skal arbejde med i forhold til min løb og min teknik til næste gang, siger hun.

 

Anna Emilie Møller fortæller her, hvad der gjorde størst indtryk på hende til OL.