24-årig ramt af skud i maven: Efterforskes som forsøg på manddrab

En mand er blevet ramt af skud i maven i Glostrup natten til tirsdag.

Foto: Presse-fotos.dk

En 24-årig mand er blevet ramt af et skud i Glostrup natten til tirsdag.

Klokken 00.32 modtog politiet anmeldelsen om skudepisoden i Glostrup ved Leddet, der er et område med lavt boligbyggeri.

Den skudramte er en mand fra Fakse, og han blev ramt af skud i maven. Han blev kørt på hospitalet, opereret og er aktuelt meldt uden for livsfare.

En mand på mellem 18 og 25 år, 170-175 cm høj, muskuløs af bygning og iført mørk hættetrøje, lange mørke bukser og kondisko blev set løbe fra Leddet mod Diget, og derfra kørte en stor, mørk bil væk fra området.

Politiet satte sig talstærkt på området, eftersøgte den undløbne gerningsmand, og undersøgte området med hunde og kriminalteknikere.

Episoden, hvor der er afgivet flere skud, efterforskes som forsøg på manddrab og Københavns Vestegns Politi efterlyser oplysninger fra vidner eller andre, som måtte have viden om hændelsen.

- Har nogen set eller hørt noget i området ved Leddet, Diget og Sportsvej omkring klokken 00.30 natten til tirsdag, så hører vi meget gerne om det, siger efterforskningsleder Ole Nielsen, Københavns Vestegns Politi.

Har du set eller hørt noget i området, til at kontakte politiet på 114.

  Foto: Presse-fotos.dk

  Foto: Presse-fotos.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik