Så er det nu: Tag med til Korsbæk

Postgården, Varnæs' dagligstue og hunden Kvik. Det hele er der i Korsbæk, som bliver indviet på Dyrehavsbakken i Klampenborg i dag.

Der forventes fuldt hus i de små gader i Korsbæk i dag kl. 14:00, når den officielle åbning af Korsbæk på Bakken finder sted.

For nu er det muligt for de besøgende at rejse tilbage i tiden og gå en tur i omgivelserne fra Lise Nørgaards klassiker Matador.

Oplevelsesmiljø og restauranter

Universet fra tv-serien danner rammen om den nye forlystelse.

Bakkens Korsbæk er ifølge Bakkens hjemmeside et oplevelsesmiljø med restauranter og underholdning.

Den lille by fra den folkekære tv-serie er et samarbejde mellem DR, som har rettighederne til den populære serie, forfatteren Lise Nørgaard og Bakkens største teltholder 'Torben Træsko,' som ejer Korsbæk på Bakken.

Tro mod Matador-universet

Bakkens Korsbæk er bygget op som en lang frontfacade med to gader og stræder samt en bagfacade. Det samlede areal er på 2.500 m2. De eksisterende bygninger blev revet ned i 2014 for at gøre plads til den omfattende og detaljerede genskabning af Korsbæk.

Bakken skriver i en pressemeddelelse, at man har tilstræbt ægthed helt ned i detaljen i forhold til den Matador-verden, som danskerne kender.

I Korsbæk på Bakken kan man spise på Jernbanerestauranten eller Restaurant Postgården. Man finder også Damernes Magasin, Korsbæk Bank og Grisehandlerens bondehus.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

def_thumb,50_percent

playOplev naturen: Snit skovens grene til legetøj

Sankt Hans hospital

Milliondonation skal hjælpe rekreativ have på vej

Skærmbillede 2021-05-10 kl. 08.56.31

playSvend Brinkmann: "Det er befriende, at vi ikke kan alt"

cykelturisme fjordlandet

Uudnyttet potentiale: Tre kommuner satser stort på cykelturisme

Gentofte

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere