Litauisk kvinde anholdt for at betale med falske euro

Kvinde har erkendt at have betalt med falske eurosedler hele otte gange. Politiet forudser flere sigtelser.

Otte gange har en litauisk kvinde i forretninger forskellige steder i landet betalt med falske pengesedler. Nu er hun anholdt, og hun har over for politiet erkendt sin skyld. Det fortæller vagtchef Steffen Østergaard hos Nordsjællands Politi til Ritzau.

- Vi modtog en anmeldelse fredag fra Kvickly på Farum Bytorv om, at der var blevet betalt med falske 100-eurosedler, fortæller Steffen Østergaard til Ritzau.

Politiet reagerede ved at varsko omkring 4000 borgere i området ved hjælp af et særligt sms-varslingssystem, som Nordsjællands Politi råder over.

Det gav pote ud på eftermiddag, da politiet modtog endnu en anmeldelse, og denne gang havde ordensmagten held til at nå frem i tide, så man kunne anholde kvinden.

Det drejer sig om en 29-årig kvinde fra Litauen. Hun vil lørdag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Lyngby med krav om varetægtsfængsling.

- Da vi kiggede efter i politiets sagsstyringssystem, dukkede der sager op, blandt andet med journalnumre fra Jylland. Hun er blevet sigtet for otte forhold, som hun har erkendt, siger Steffen Østergaard.'

Vagtchefen forventer, at der i løbet af efterforskningen vil dukke yderligere sager op, hvor politiet vil undersøge, om kvinden også i de tilfælde har været indblandet.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Formodet rockerdrabsmand fængslet i fire uger

Risbjergvej Hvidovre

Mand blottede sig for børn i ti år - tip fra lokale fældede ham

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Politi anholder banderelateret mand for drab i Hillerød

POLITI BAGSVÆRD3

Hundelufter overlever skudangreb nær sit hjem i Bagsværd

Furesø

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere