Se video: Unge danser bil halvt ihjel til Distortion

En video af unge, der danser ovenpå en bil til Distortion, har fået sindene i kog.

'Har folk vitterligt ingen respekt for andres ting?'

Sådan starter bloggeren Sam Conradsen et Facebook-opslag med en video, der viser en gruppe unge, som tydeligvis ikke selv betaler bilforsikring. 

I hvert fald mente de unge, det var en god idé at danse ovenpå en grå Berlingo, da Distortion onsdag startede på Nørrebro i København.

Bilen har registreringsnummeret EW 28 708.  

'Uanset hvor dumt det er, at lade sin bil stå midt i en gadefest og klods op af en scene, giver det trods alt ingen ret for en flok unge mennesker til at stille sig på taget og danse en kæmpe fordybning i den!' skriver den 20-årige blogger fra Amager selv om situtionen. 

Det er rigtig mange enige med hende i. Opslaget er torsdag over middag blevet over 1500 gange, mens de fleste af de mere end 300 kommentarer handler om, hvor respektløst det er, at de unge ødelagde den parkerede bil.

Ifølge Sam Conradsen var mange unge på skift oppe og hoppe på bilen, og flere på Facebook undrer sig over, at ingen greb ind. 

'Hvorfor står der så mange mennesker rundt om, uden at nogen hiver dem ned derfra?', spørger Daniel Møller fra Gilleleje.  

Videoen nedenfor er optaget ved den såkaldte 'Daily Dak'-scene ved Slotsgade kort før 21 onsdag aften. Billedet er taget cirka 21.30, oplyser Sam Conradsen i en mail til TV 2 Lorry. 

Hun valgte selv at filme scenariet, så bilens ejer eventuelt kan bruge optagelsen i en erstatningssag.