Troels Bech ny sportsdirektør i Brøndby

Brøndby IF fyrer sin sportsdirektør Per Rud, meddeler klubben på sin hjemmeside. Troels Bech bliver ny mand på posten.

Foto: TV 2 Lorry

Per Rud er ude - og Troels Bech er inde som sportsdirektør i Brøndby. Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

Skiftet sker ifølge Brøndby for sikre at den positive sportslige udvikling, som Brøndby IF har gennemgået det sidste halvandet år.

- Superliga-truppen har i de sidste to sæsoner opnået en fjerdeplads og en tredjeplads, ligesom en målrettet indsats har gjort, at talentarbejdet i dag er blandt Nordens bedste. Selvom vi er kommet langt på kort tid, så er vi dog ikke i mål endnu, siger Brøndby IF's bestyrelsesformand Jan Bech Andersen til Brøndbys hjemmeside.

Han mener, at Troels Bech bringer en masse til jobbet som sportsdirektør.

- Vi glæder os over, at en kapacitet som Troels Bech bliver en del af Brøndby-familien. Med hans store erfaring og systematik vil Troels bringe nye kompetencer i spil i vores beslutningsprocesser og skabe endnu større sammenhængskraft på tværs af den sportslige sektor. Det vil gøre os endnu skarpere i arbejdet med Superliga-truppen, Brøndby Masterclass og i struktureringen af transfers og scouting, siger Jan Bech Andersen.

48-årige Bech har tidligere været cheftræner i FC Midtjylland, Esbjerg, Silkeborg og OB. I sidstnævnte klub blev han fyret i 2014.

Per Rud fik to år på posten som sportsdirektør. Han erstattede Ole Bjur i sommeren 2013.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik