Bander og skyderi: Nu opretter politiet visitationszone

På grund af bandeproblemer og skyderi har Københavns Vestegns Politi valgt at etablere en visitationszone i Høje-Taastrup Kommune.

Københavns Vestegns Politi indfører onsdag en visitationszone i dele af Høje-Taastrup Kommune i cirka en måned.

Det sker på grund af en konflikt med banden Mongols, der holder til i kommunen. Det oplyser politiinspektør ved Københavns Vestegns Politi Svend Foldager.

- Vi har valgt at indføre en visitationszone nu dels på grund af, at der har været skyderi i området i sidste uge, og dels fordi vi igennem en længere periode har set en adfærd, som vi ikke kan acceptere, siger han og uddyber:

- Blandt andet har vi set, at der har været lavet noget, som vi kan kalde vagtvirksomhed, hvor nogen er blevet opsøgt af banderelaterede personer. Og det vil vi simpelthen ikke acceptere.

Derudover er der også blevet antruffet personer i skudsikre veste.

En person, der har relationer til gruppen, blev skudt i benet 9. juni i krydset ved Taastrupgårdsvej og Hveen Boulevard.

Bandegruppen Mongols og dens tilhængere har ifølge politiet konflikter med grupper i det storkøbenhavnske rocker- og bandemiljø.

 
 

Visitationszonen betyder, at folk på gaden og køretøjer kan visiteres, uden at politiet har en konkret mistanke.

Den er indført fra onsdag klokken 12.00 og varer indtil torsdag 13. juli klokken 23.00.

Zonen dækker området omkring Roskildevej, Halland Boulevard, Blekinge Boulevard, Høje Taastrup Vej, Skolevej, Valbyvej, Kirkevej og Selsmosevej.

 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik