Det kan du lave i weekenden: Tetris, falkeflyvning og stafet mod kræft

Vil du spille gamle spil, løbe for livet eller se på fugle, så tage med ud i Lorryland i weekenden

Retro Spil Expo 2018

Oplev en spilrejse tilbage i tiden, hvor der bliver genskabt spilkultur, som vi husker den fra arkadehallen, grillbaren, tv-udsendelsen med kendte danske spilfigurer som HUGO og OSWALD og frem til tiden, hvor computerne og konsollerne gjorde deres indtog i de danske hjem. Til Expoen vil der være loppemarkeder, foredrag, gamerooms, og Em i Tetris.

 

Hvor og hvornår:

Spilmessen: lørdag kl. 12.00-21.00 og EM i tetris:  14. sep. kl. 15.00 – 15. sep. kl. 21.00 i Huset i Magstræde

Rådhusstræde 13, 1. sal 1466 København K.

 

Læs mere her og her 

 

 

 

Vingesus på Falkonergården

Besøgende kan opleve historiens vingesus, når falkonerens ørne, høge og falke viser deres jagt- og flyveteknik på ganske tæt hold. Under den timelange forevisning trænes rovfuglene og årtusinders jagttraditioner genoplives med fortællinger om falkonerfuglene. Træningen af falke, høge og ørne foregår i et område, som igennem næsten 1000 år har været danske konger og dronningers jagtmarker.

 

Hvor og hvornår:

Lørdag og søndag kl. 15- 16 på FALKONERGÅRDEN · DAVIDSVÆNGE 11, 3480 FREDENSBORG. Pris: Voksne 110.00 DKK og Børn (4-12 år) 90.00 DKK

Læs mere her

 

Årets sidste Stafet for Livet

Den sidste Stafet For Livet afholdes for første gang i Gladsaxe. Gladsaxe stadion danner derfor rammerne for en dag med løb og underholdning i kampen mod kræft. Kom og saml penge ind til Kræftens Bekæmpelse, ved enten at løb eller gå. Ud over stafetten kan du opleve et portræt af en af fightere, som er blevet rask efter et kræftforløb, et portræt af en af vores frivillige og en meget personlig historie fra en af de musikere der kommer og underholder i løbet af stafetten.

 

Hvor og hvornår:  Fra lørdag kl. 13 til søndag kl. 13 på Gladsaxevej 200.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik