Uløselig konflikt på stort gymnasium får rektor til at fratræde

Samarbejdsproblemer med medarbejderne får både rektor og vicerektor til at fratræde på Helsingør Gymnasium.

Elever og medarbejdere på Helsingør Gymnasium kan nu vinke farvel til deres rektor og vicerektor.

Det sker efter, at rektor Sune Bek og vicerektor Tina Finding har valgt at stoppe deres ansættelse efter tre år på gymnasiet.

Det oplyser gymnasiet på sin hjemmeside mandag.

Her oplyses det, at Sune Bek og Tina Finding ’har leveret gode resultater’ for Helsingør Gymnasium på både den elevfaglige og økonomiske front. Men at der har været samarbejdsproblemer med medarbejderne på gymnasiet.

- Arbejdet med genopretning af skolens økonomi samtidig med gennemførelsen af de store besparelser, som hele uddannelsessektoren er midt i har dog slidt på samarbejdsrelationerne mellem ledelse og medarbejdere. Vi er derfor gensidigt enige om, at der nu skal nye kræfter til at flytte Helsingør Gymnasium det næste skridt, skriver gymnasiet, der samtidig oplyser, at både rektor og vicerektor fortsætter med løse nogle af deres opgaver, indtil en ny ledelse er fundet.

TV2 Lorry har været i kontakt med både rektor Sune Bek og vicerektor Tina Finding, der begge henviser til pressemeddelelsen på hjemmesiden samt gymnasiets bestyrelsesformand Bo Søby Kristensen.

Bo Søby Kristensen fortæller til TV2 Lorry, at det er en enig bestyrelse, som står bag beslutningen.

- Der har efter sommerferien været for meget, hvor det ikke kørte godt mellem ledelsen og medarbejderne. Og den slags skal jo fungere. Derfor var det bedst at lave en fratrædelsesaftale. Sådan er det nogle gange i en samarbejdsaftale: At man ændre på spillerne, siger han og tilføjer:

- På begge sider af bordet har der været enighed om, at det her var den bedste løsning. Derfor er det også foregået relativt udramatisk, siger Bo Søby Kristensen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik