Solrød Gymnasium bygger til

Der er efterhånden trangt på gangene på Solrød Gymnasium. I løbet af de seneste fire år er gymnasiet gået fra 432 elever til 773 elever - en stigning på 80 procent. Det skriver DAGBLADET Køge.

Rektor på Solrød Gymnasium, Bjarne Thams, mener at den store tilgang af elever skyldes en række forskellige årsager:

- Eleverne er generelt glade for at gå her, og det gør dem til gode ambassadører for skolen, når de taler med venner og veninder, fætre, kusiner og så videre.
Derudover vokser ungdomsårgangene lige nu, hvilket forventes at toppe indenfor det næste år eller to, siger Bjarne Thams og tilføjer, at Solrød Gymnasiums beliggenhed tæt på s-toget sandsynligvis også spiller ind.

De mange elever skaber selvfølgelig også et behov for mere plads. Solrød Gymnasium har midlertidigt løst problemet ved at sætte pavilloner op, men hvis alt går efter planen, vil gymnasiet blive udbygget i løbet af næste skoleår.

- Vi ved endnu ikke med sikkerhed, hvordan udbygningen kommer til at forløbe. Men et slag på tasken er, at vi bruger det nuværende skoleår på planlægning. Når vi har fået nogle idéer, så skal det lægges i udbud. Og så er det måske til næste skoleår, at der skal flyttes nogle mursten og hamres og bores. Eleverne er her jo lige nu og mangler pladsen. Så der er ingen grund til at vente, siger Bjarne Thams.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik