Solceller kan koste firma dyrt

Ålholmhallen i Hillerød har siden februar været lukket land for idrætsbrugere, efter at man opdagede, at taget over banen buede nedad.

En undersøgelse viser, at det er en række solceller på taget, som er skyld i, at taget har givet sig. Yderligere undersøgelser peger på, at det er solcellefirmaet DrivhusEffekten ApS, som har lavet »mangelfulde beregninger« under installeringen af anlægget i 2012. Derfor vil Hillerød Kommune nu have firmaet til at betale for skaderne. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Vi er i gang med at se på en ansvarssag, siger Lone Byskov, ejendomschef i Hillerød Kommune, der er sparsom med flere detaljer, mens sagen kører mellem kommunen og firmaet.

Hillerød Kommune har indtil videre brugt 430.000 kroner på at undersøge skadernes omfang og genhuse idrætshallens brugere. Dertil vil der også komme erstatningskrav for udgiftere til at udbedre skaderne.

DrivhusEffekten bekræfter, at det har modtaget henvendelsen fra Hillerød Kommune, men mener, at rapporten tager fejl.

- Det er vi bestemt ikke enige i, siger direktør Bjarne Rasmussen, der ikke ønsker at udtale sig yderligere, indtil firmaet har udfærdiget et svar til Hillerød Kommune.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik