Politiet: Hvem er denne gaderøver?

Nordsjællands Politi beder om hjælp til at finde denne formodede røver.

I sidste uge blev to borgere ved to forskellige anledninger udsat for en særdeles ubehagelig oplevelse, da de blev passet op på gaden i Rungsted Kyst af et par mænd, som med kniv truede dem til at udlevere deres værdigenstande.

Det skriver Nordsjællands Politi på Facebook. 

Gerningsmændene stak efterfølgende af i en stjålet bil, hvor der i alt sad fire personer. 

Ifølge politiet foregik de to gaderøverier på nogenlunde samme måde, og da der er sammenhæng i signalementerne af både gerningsmændene og bilen, er Nordsjællands Politi ret overbeviste om, at gerningsmændene bag røverierne er de samme.

Det er blandt andet denne mand Politiet efterlyser. 
Det er blandt andet denne mand Politiet efterlyser. 

- Bilen har vi sidenhen fundet efterladt, men vi vil naturligvis også gerne finde de personer, der har siddet i den sidst. Derfor har vi søgt bilen for spor og aftørret den for DNA, men vi har også fremskaffet overvågningsbilleder af en af de formodede gerningsmænd, som er omtrent 16-20 år gammel og af en højde en del under gennemsnittet. Han er desuden lys i huden og taler dansk med accent, skriver politiet. 

- I plejer at være os en enorm hjælp, når vi skal have identificeret formodede gerningspersoner, og det håber vi på, at I også vil være denne gang.

- I denne sag kan I hjælpe os ved at dele dette opslag, så vi får spredt efterlysningen bredt ud. Og hvis I ligefrem ved, hvem manden på billedet kan være, sidder vi klar til at høre fra jer på telefon 114. Vi vil nemlig hjertens gerne have en snak med manden på billedet, hvis I ved, hvad vi mener.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik