Politiet efterlyser vidner, der har set hvid Audi

Politiet efterlyser vidner, der har set en hvid Audi S4 stationcar, som blev anvendt i forbindelse med drab den 3. november 2017 i Brønshøj.

Efterforskningen af et skuddrab i Tingbjerg får nu politiet til at efterlyse vidner, der kan have set den bil gerningsmændene kørte i.

Der er tale om en hvid Audi S4 stationcar.

Bilen blev stjålet den 2. november kl. 00.10 fra Strandvejen i Snekkersten. Efterfølgende var den kortvarigt på Agnetevej i Espergærde kl. 00.26.

Audi’en kørte herefter ad Helsingørmotorvejen i retning mod København.

Kl. 02.28 nåde bilen Tingbjerg. Her satte Audi'en efter en anden bil, som den forfulgte ad Ruten i retning mod Åkandevej.

Herefter blev der affyret flere skud fra den hvide Audi. Et af skuddene ramte en 20-årig mand, der blev dræbt og forulykkede i krydset Åkandevej/Ruten.

Audi’en stak af fra stedet ad Ruten i Tingbjerg mod motorvejen. Herefter bliver den ikke set før kl. 03.43, hvor den findes udbrændt på adressen Guldalderen 2 i Hedehusene.

Københavns Politi vil gerne i kontakt med vidner, som har set en Audi svarende til ovenstående beskrivelse omkring gerningstidspunkterne og stederne.

Politiet kan kontaktes på 114 eller 3314-1448.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik