Politi lukkede piratfest med hunde og stave

En større piratfest i et forladt butikslokale blev lukket af politiet. Det var en brandfælde, lyder det.

Betjente brugte både stave og politihunde, da de natten til lørdag lukkede og slukkede en såkaldt piratfest ved Nørrebro Station i København.
      Her festede op mod 500 mennesker igennem til technomusik og levende lys inde i en nedlagt tæppeforretning på Folmer Bendtsens Plads.
      Politiet fik lidt efter midnat anmeldelsen om "enorm høj musik" på pladsen. Det viste sig hurtigt, at flere hundrede festgæster var i gang med et større fredagsgilde i det forladte butikslokale.
      - Der var kun én udgang, og brandinspektøren mente, at det tangerede til at være en brandfælde, fortæller den centrale vagtleder i Københavns Politi, Mads Firlings.
      - Sammenholdt med, at de ikke havde tilladelse til arrangementet, ræsonnerede vi, at det var nødvendigt at lukke festen, tilføjer han.
      200 til 300 af de feststemte københavnere forlod stedet i god ro og orden, men de sidste havde politiet problemer med, forklarer vagtchefen.
      - Der var nogle autonome typer, og så opstår der tumult, og det var nødvendigt for politiet at trække stavene og anvende dem, siger Mads Firlings.
      - Udenfor bliver der kastet flasker mod politiet, og der bliver tilkaldt assistance med blandt andet en hundevogn. En bliver bidt overfladisk, før vi splitter hele opløbet, tilføjer han.
      Piratfesten sluttede endegyldigt lidt før klokken tre lørdag morgen. En person er anholdt og sigtet for forsøg på vold mod tjenestemand.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik