Politiet: Nyt om kvindelig senere tirsdag

Der er også nyt om ubådssagen tirsdag eftermiddag, skriver politiet på Twitter.

Tirsdag eftermiddag er der nyt i sagen om det kvindelig, der mandag eftermiddag blev fundet i vandkanten på Vestamager.

Det oplyser Københavns Politi tirsdag morgen. 

Kvindelig uden arme og hoved

På et pressemøde mandag aften fortalte drabschef ved Københavns Politi, Jens Møller Jensen, at en mandlig cyklist havde fundet torsoen af en kvinde.

- Når jeg siger torso, så er det en krop uden hoved, arme og ben, sagde drabschefen.

- Denne torso er nu kørt til retsmedicinsk institut, hvor der i disse minutter bliver foretaget et ligsyn. Efterfølgende vil vi finde ud af, om det giver mening at foretage en obduktion allerede i aften og i nat. 

Torsoen blev fundet i havet ud for Klydesøen i Køge Bugt. Et område, som politiet tidligere har gennemsøgt for at lede efter den svenske journalist Kim Wall, siden hun forsvandt torsdag den 10. august, hvor hun havde været ude at sejle i ubåden Nautilus med ejer Peter Madsen.

Mandag kom det frem, at Peter Madsen under et grundlovsforhør har fortalt, at han har begravet Kim Wall til søs, efter hun under en ulykke døde om bord på ubåden.

Nyt om ubådssag

På pressemødet mandag kunne politiet ikke bekræfte, om liget var Kim Wall.

- Det er alt, alt for tidligt at sige noget om det. Vi ved det simpelthen ikke. Så snart, vi får identifikationen på plads, vil vi melde det ud, sagde Jens Møller mandag.

Kort efter politiet oplyste, at der tirsdag eftermiddag er nyt om kvindeliget, skriver politiet desuden på engelsk, at der forventes nyt om ubådssagen ligeledes tirsdag eftermiddag.

Det har ikke været muligt for TV 2 at få yderligere kommentarer til sagen tirsdag morgen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik