Ny tiltale: Nicki Bille anklaget for at true sygeplejerske med vold

Tidligere i februar blev Bille tiltalt for fire forhold. Retssagen mod ham begynder ved Københavns Byret mandag 4. marts.

Antallet af tiltaler mod fodboldspilleren Nicki Bille vokser.

Den 31-årige angriber er yderligere tiltalt for trusler, han fremførte tidligt om morgenen 27. januar i år, mens han var indlagt på Rigshospitalet.

Det fremgår af et tillægsanklageskrift fra Københavns Politi, som TV 2 SPORT har fået aktindsigt i.

Nicki Bille skulle ifølge anklageskriftet have stået med kort afstand til en tjenestegørende sygeplejerske og med knyttet hånd mod sygeplejerskens hoved, som ville han slå hende, imens han udtalte "jeg fucking slår dig møgkælling" eller lignende, ligesom han udtalte "jeg skal nok komme og nakke dig" eller lignende.

Fodboldspilleren er tiltalt for overtrædelse af straffelovens § 119 stk. 1.

TV 2 SPORT har forsøgt at få en kommentar fra Nicki Billes forsvarsadvokat, Asser Gregersen, men dette har ikke været muligt.

Tiltalt i to andre sager

Tidligere i februar blev Nicki Bille tiltalt med påstand om fængsels- og bødestraf for fire andre forhold.

De første tre drejer sig om en episode 22. oktober sidste år. Her er Bille tiltalt for overtrædelse af straffelovens § 266 ved at have truet med og sigtet et luft- og fjedervåben mod en anden person og derudover for at være i besiddelse af 0,26 gram kokain til eget forbrug ved anholdelsen.

I det tredje forhold er han tiltalt for ikke at have transporteret våbnet på en forsvarlig eller betryggende måde, idet han havde det siddende i bukselinningen.

Det fjerde forhold drejer sig om en episode to måneder senere, hvor Bille er tiltalt for overtrædelse af straffelovens § 244 ved ifølge anklageskriftet at have tildelt en dørmand på en natklub et til to knytnæveslag i ansigtet.

Denne episode har ikke tilknytning til episoden anden juledag, hvor Nicki Bille blev udsat for mordforsøg. Det har truslerne mod sygeplejersken derimod, da Bille var indlagt som følge af, at han blev skudt i armen i sit hjem i december.

Video fra den 26. december, hvor Nicki Bille blev skudt med et gevær i sit hjem i Sydhavnen i København.

Nægter sig skyldig

Ifølge Nicki Billes forsvarsadvokat, Asser Gregersen, nægter fodboldangriberen sig skyldig i de fire allerede kendte forhold.

- Nu hvor retsdatoen begynder at nærme sig, skal vi i gang med at kigge på sagen, sagde Asser Gregersen til TV 2 SPORT 11. februar.

Men det har altså ikke været muligt at få svar på, hvordan Nicki Bille forholder sig til den nye tiltale.

Retssagen mod Bille ved Københavns Byret er ifølge Københavns Politi berammet til mandag 4. marts.

Nicki Bille er i øjeblikket uden kontrakt efter sin fyring i 1. divisionsklubben Lyngby Boldklub sidste år som følge af anholdelsen og dermed misligholdelse af sin kontrakt med klubben.

Bille har spillet tre A-landskampe, alle i 2013, og scoret et enkelt mål.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik