Brøndby ansætter Niels Frederiksen som ny træner

Brøndby har lørdag formiddag ansat Niels Frederiksen som ny træner.

Brøndby IF har fundet en ny cheftræner.

Lørdag formiddag oplyser klubben i en pressemeddelelse, at det bliver U21-landstræner Niels Frederiksen, der overtager posten, når Danmark har spillet sin sidste kamp ved den kommende slutrunde i Italien.

Brøndby oplyser, at kontrakten med Niels Frederiksen løber frem til sommeren 2021.

- I Niels har vi fundet den cheftræner, som vi mener, er den helt rette til at stå i spidsen for Superliga-truppen og favne de sportslige mål vi som klub har sat os for de kommende sæsoner. Vi har været grundige og brugt den tid der skulle til, siger klubbens sportschef, Ebbe Sand, i pressemeddelelsen.

Brøndby valgte i februar at afbryde samarbejdet med tyske Alexander Zorniger, hvorefter de ansatte Martin Retov som midlertidig cheftræner.

Vestegnsklubben har i løbet af foråret arbejdet på at finde den rigtige træner, og her er valget altså faldet på Niels Frederiksen.

- Brøndby IF skal spille medrivende og angrebslystent fodbold, og det matcher den tilgang Niels har til fodbold, hvilket har været afgørende for ansættelsen af Niels. Niels og trænerteamet skal videreudvikle det fundament vi står på i dag og sikre en kontinuerlig udvikling i spillertruppen, og større sammenhæng mellem Superliga-truppen og Brøndby Masterclass uden at vi går på kompromis med vores sportslige målsætninger.

Fredag aften spillede Brøndby IF sæsonens sidste kamp, da de slog Randers FC i playoff-kampen om en plads i kvalifikationen til Europa League.

Niels Frederiksen har tidligere været træner i Esbjerg fB og Lyngby BK.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik