ANMELDELSER: Tre koncerter får fem stjerner på sidstedagen

På Roskilde Festivals sidste musikdag blev der leveret forrygende koncerter. Du får her anmeldelser fra tre af de bedste.

Peter Sommer, Roskilde Festival, Orange Scene
5 stjerner

Vi gør det sammen. Peter Sommer tog publikum helt ind

LÆS HELE ANMELDELSEN HER
Anmeldt af Jan Opstrup Poulsen | GAFFA

Det blev en tur down memory lane i Peter Sommers liv. Og han har ingen berøringsangst over for at blive lidt sentimental i sine lange oplæg til sangene. Man kan også vælge at kalde dem rørende. Historierne er i hvert fald en vigtig del, når Peter Sommer skaber sit personlige forhold til publikum.

Og en entertainer er denne livsens trubadur så sandelig også. Han forstår at give det hele en humoristisk og selverkendende drejning. Alle følte sig godt underholdt.

Peter Sommer
Peter Sommer
Foto: Ritzau - Scanpix

Veto, Roskilde Festival, Arena
5 stjerner

Ikke helt unge knive, stadig skarpe

LÆS HELE ANMELDELSEN HER
Anmeldt af Ole Rosenstand Svidt | GAFFA

Elektrorockerne har hele foråret udvidet deres sædvanlige femmands lineup til også at indbefatte slagtøjsspiller Birk Storm, og i aften har de også medbragt en cellist, en violinist og en mand på trompet og andre former for horn. Desværre drukner strygerne lidt i lydbilledet i en del af sangene, om end de for eksempel høres i ”Mount Dome”, mens hornet klinger smukt i blandt andet ”Four to the Floor”. De fem kernemusikere står til gengæld klart. 

Veto
Veto
Foto: Ritzau - Scanpix

Albert Hammond Jr., Roskilde Festival, Arena
5 stjerner

Strokes-guitarist ordinerede en omgang medrivende rock'n'roll     

LÆS HELE ANMELDELSEN HER
Anmeldt af Finn P. Madsen | GAFFA

Den amerikanske rockmusiker Albert Hammond Jr. ved, hvordan man indgyder sit publikum stage presence. Allerede i den tempofyldte åbner DVSL kaster han sig frem og tilbage på scenen, lægger sig ind over forstærkeren og svinger med mikrofonkablet som en anden slangetæmmer. Så er koncerten på Arena ligesom i gang. 

Albert Hammond Jr.
Albert Hammond Jr.
Foto: Ritzau - Scanpix

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik