Foto: Lorry

McDonald's frikender sig selv for sjusk

Før påske blev det afsløret, at McDonald's bad syge ansatte arbejde, forlængede holdbarheden på råvarer og solgte for gamle burgere.

Efter det før påske blev afsløret, at McDonald's bad syge ansatte arbejde, forlængede holdbarheden på råvarer og solgte for gamle burgere, har McDonald's Danmark selv gennemført kontrolbesøg i samtlige 88 filialer.

Dengang som nu afviser burgerkæden, at der skulle være generelle problemer.

»Selv om vi i enkelte restauranter har fundet mindre fejl omkring vores procedurer,« konkluderer Stine Green Paulsen, kommunikationsdirektør i McDonald's over for metroxpress.

Hun siger, at restauranternes opbevaring og håndtering af fødevarer, oprydning og rengøringen og behandlingen af syge medarbejdere er blevet tjekket.?

»I enkelte restauranter oplevede vi, at oprydning i spiseområdet efter tidligere gæster kunne være bedre. I enkelte restauranter oplevede vi fejl i interne procedurer med time cards (en regel, der betyder, at burgere kun må ligge i 10 minutter, inden de skal smides ud, red.),« oplyser Stine Green Paulsen.