Kulturnat for børn for første gang: Nu er programmet klar

I år er første gang nogensinde, at Kulturnat for børn finder sted. Om bare få uger går det løs for både små og store børn, og nu er programmet på plads.

Kulturnatten har eksisteret siden 1993, men i år vil der for første gang også være en Kulturnat målrettet børn i alle aldre.

Modsat den oprindelige Kulturnat, der finder sted i oktober, vil Den Lille Kulturnat finde sted fredag den 15. marts over hele København og på Frederiksberg.

 
 
Foto: Maria Sattrup / Sattrup & Høst

Kulturnatten for børn finder sted fra kl. 16-21, så børnene ikke skal holde sig vågne den halve nat. Den vil dog alligevel ifølge arrangørerne blive fyldt med eventyr, spænding og sjove eksperimenter udelukkende i form af arrangementer for børn - i selskab med deres voksne.

Som barn til Den Lille Kulturnat kan man blandt andet komme på opdagelse på Børnenes Brandstation hos Hovedstadens Beredskab, lære mere om de seje motorcykler på Politimuseet, danse og lave graffiti på Teglværket i Sydhavnen eller gå på skattejagt i Synagogen.

 
 
Foto: Maria Sattrup / Sattrup & Høst

Alt det og mange flere inddragende oplevelser vil finde sted på denne ene dag. På Kulturnattens hjemmeside kan du finde det fulde program og lige netop de arrangementer, som passer bedst til dig.

Det kunne eksempelvis være at løse en 2000 år gammel mordgåde hos Ny Carlsberg Glyptoteket, lege med Verdensmål hos FN Byen eller fejre fødselsdag hos Zoologisk Have.

Idéen til Den Lille Kulturnat udspringer fra den store interesse, der var for sidste efterårs Kulturnat og ønsket om flere arrangementer for børn helt ned til de mindste aldre. 

Husk armbåndet:

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Roskilde Festival

playArrangører overvejer lyntest af deltagere på Roskilde Festival

roskilde festival

Roskilde Festival klar til 2021: 29 navne er klar

Statue løftes ved Glyptoteket

playHer bliver 116 år gammel statue flyttet for første gang

skøjtebane i zoo

playZoologisk Have åbner ny vinterattraktion for første gang

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere